fbpx

Traduceri

Traduceri specializate

Echipa noastră de traducători are o experiență de peste 10 ani în domeniul traducerilor specializate din domeniile: medical, tehnic, juridic, economic, IT, etc. Portofoliul nostru de clienți este format din companii și instituții din Rdin România, Germania, Marea Britanie, SUA, China, Malta, Italia, Franța, Lituania, Letonia, Ungaria, Austria, Spania, Portugalia, Polonia, Bulgaria.

CURSURI LIMBA GERMANĂ

TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE

Oferim servicii de traduceri autorizate și legalizate pentru perechile de limbi: germană-română, română-germană, engleză-română, română-engleză

Traduceri pentru:

  • acte de studii: diploma de absolvire, certificat de absolvire, supliment diplomă, programa analitică;
  • documente personale: certificat de naștere, certificat de căsătorie, certificat de divorț, certificat de deces, cazier judiciar;
  • acte oficiale: hotărâri judecătorești, bilanț contabil, balanță, adeverință de salariat, documente financiare

TRADUCERI
SPECIALIZATE

Echipa noastră de traducători are o experiență de peste 10 ani în domeniul traducerilor specializate din domeniile: medical, tehnic, juridic, economic, IT, etc.

Portofoliul nostru de clienți este format din companii și instituții din România, Germania, Marea Britanie, SUA, China, Malta, Italia, Franța, Lituania, Letonia, Ungaria, Austria, Spania, Portugalia, Polonia, Bulgaria.

Lucrăm cu diferite programe CAT.
Procesăm și machetăm orice format de document.

Ai nevoie de informatii suplimentare?